Je leefstijl als muziekstuk

Workshops en trainingen

Mijn werkwijze is gebaseerd op het principe en mijn overtuiging dat er niet een gezondheidsprogramma is dat werkt voor iedereen. Iedereen is anders en wie jij bent wordt mede bepaald door jouw omgeving en jouw daginvulling. Jouw gezondheid en hoe je daarmee om kunt gaan wordt dan ook beinvloed door jouw persoonlijke mogelijkheden.

Daarom is het belangrijk om zelf bewust te zijn of te worden van jouw benodigdheden voor de basis van jouw gezondheid. Als je daarnaast inzicht krijgt in een paar belangrijke dingen die jouw gezondheid kunnen beinvloeden, kun je stap voor stap zelf jouw optimale leefpatroon ontdekken. 

Je zult merken dat je heel veel zelf kunt doen om fit(ter) te worden of te blijven. En als je aanpak past bij jouw eigen patroon is dit ook makkelijk om op te pakken en vast te houden!

Ik neem je graag mee in een of meerdere workshop(s) om bewust te worden van jouw persoonlijke ritme en te ontdekken welke instrumenten jij nodig hebt om een zo mooi mogelijk muziekstuk te maken.

Jij bent de dirigent van het geheel, maar om de muziek goed te laten klinken zul je eerst helder moeten krijgen hoe jouw persoonlijke muziekstuk in elkaar zit.