gallery/img_5227
gallery/img_5554
gallery/img_0922

Voor wie?

Werknemers en werkgevers of individuele inschrijving mits voldoende aanmeldingen; op de homepage zal informatie over de start van de workshops verschijnen.

Hoe?

Workshops kunnen worden vormgegeven in overleg, maar zijn in principe sessies van 2 uur tot maximaal een dagdeel. De training is opgebouwd uit 4 blokken van elk een dagdeel. Na het volgen van deze modules is het mogelijk om een aantal follow-up momenten af te spreken, waarbij de verdere toepassing van de kernelementen van de workshop(s) en/of training kan worden uitgebreid.

Inhoud training

Tijdens de training 'Vitaal met een verhaal' worden de volgende onderwerpen behandeld en uitgediept: 'ziekte en gezondheid', risicofactoren en preventie', 'leefstijlfactoren', 'motivatie en toekomst'. De verdieping vindt plaats op zowel persoonlijk gebied als in relatie met werk en het team waar iemand in werkt (indien van toepassing). De training is op maat te maken en toe te spitsen op eventueel lopende vitaliteitskwesties.  Voor meer informatie over de inhoud nodig ik u uit om contact op te nemen. 

Inhoud workshop(s)

Vanuit het oogpunt van de biologie, geneeskunde en ontwikkeling van de mens neem ik u mee naar de kern van uw gezondheid. Door te ervaren, bewust te worden en inzicht te krijgen in de voor u relevante onderwerpen over je gezondheid. 

Het doel van de workshop is om bewust te worden van de mogelijkheden van uw eigen lichaam, en hierop te kunnen anticiperen.

Onderwerpen (o.a.)

Ritme en balans; ademhaling                                         

Inspanning en ontspanning 

Effecten van stress 

Leefstijl  (beweging, voeding, slaap)

Effecten van omgevingsfactoren