Je leefstijl als muziekstuk

Over premedendo

Premedendo biedt trainigen en workshops op maat, afgestemd op de behoefte van de deelnemers. Denk hierbij aan een orienterende, brede workshop over leefpatroon en gezondheid, of meer verdiepend, toegespitst op een specifiek onderwerp. Alles gericht op de zoektocht naar een passende leeftijl.

Premedendo werkt samen met verschillende partners.

 

Karin (Fit voor Talent): "Eline is een bijzonder waardevolle en prettige samenwerkingspartner die zich op inspirerende wijze blijft inzetten voor haar missie. Typisch Eline: 'voorkomen is beter dan genezen'" 

"Met mijn achtergrond als arts en docent, en daarnaast mijn eigen leefervaringen, probeer ik met volle overgave jou verder te brengen in de zoektocht naar je persoonlijke ritme voor een optimale gezondheid!" 

Samenwerkingspartners

Eline Weibel-Rodenburg

Over

Als je zelf ervaren hebt hoe het is als je lichaam beperkt is, ervaar je des te sterker welke mogelijkheden je hebt als die er (weer) zijn om je gezondheid te beinvloeden. Jaren geleden heb ik zelf in de kreukels gelegen na een ongeval met mijn racefiets. Dat heeft mij toen wat ontnomen, maar daarna misschien nog wel meer gebracht. Op een andere manier weliswaar, maar niet minder waardevol. 

Door mijn interesse in de mens achter de patient, mijn ervaring als arts, en mijn eigen ervaring te combineren, probeer ik in workshops anderen ook te laten ervaren hoe je op een andere manier naar de mogelijkheden van je eigen gezondheid kunt kijken. Om je eigen ritme te vinden en te ontdekken hoe je binnen je eigen grenzen zo fit mogelijk kunt worden, of blijven.